FLEXWERKERS

Wat Towork4 voor je kan doen


Bij Towork4 begrijpen we dat het plezier in je werk voorop staat. Daarnaast is het belangrijk dat een baan inhoudelijk interessant is en goed aansluit bij je verwachtingen en beschikbaarheid. Daarom gaan wij graag met je in gesprek om jouw persoonlijke voorkeuren door te nemen. Je kunt ons laten weten of je op zoek bent naar een vaste baan of liever tijdelijk werk wilt gaan doen. Ook kun je opgeven hoeveel uren je wilt werken en op welke dagen dit jou het beste uitkomt. Zo weten wij precies hoe we je in kunnen zetten en gaan we aan de slag om een positie te vinden die aansluit bij jouw ambitie.

De volgende stap in je carrière

Bij Towork4 doen we net een stapje extra. Je hebt bij ons de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Wij blijven graag in contact met je om je te begeleiden. Zo kunnen we je interessante kansen bieden om door te groeien of om ervoor te zorgen dat je je kunt specialiseren binnen een bepaald vakgebied. Natuurlijk verliezen we daarbij jouw ambities en wensen niet uit het oog!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken of meer informatie op te vragen.

Alle vacatures

Vind jouw baan

CV uploaden

Wij helpen je aan een job!

Inloggen

Login in je eigen portal

Vacatures Transport & Logistiek


Bij Towork4 Transport bieden we je vele mooie vacatures in de transportsector. Ben je benieuwd of we de perfecte baan voor jou hebben? Zoek dan door de vacatures en reageer vrijblijvend op één van onze vacatures. Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor je bij? Upload dan je CV zodat wij aan je kunnen denken als er een nieuwe vacature binnenkomt.

Towork4 Uitzendbureau


Waarom Towork4

Uitzenden, detacheren, payrolling en werving & selectie. En bij voorkeur een combinatie!
Doelgroep en regio bepaalt de verantwoordelijke ‘collega’. Manier waarop we dit aanbieden is vooral ongecompliceerd en vaak vernieuwend.

Werken via Towork4:

  • Persoonlijk contact
  • Goede contacten met werkgevers
  • Kwaliteit en snelheid
  • Flexibiliteit: alles is mogelijk

Vacature plaatsen?

Uw vacature plaatsen bij Towork4? Neem contact op!

Aanmelden

Upload je CV en meld je aan bij Towork4

Wie is Towork4 Transport?


Harold Tuntelder

Harold Tuntelder

Oprichter van Towork4

 

Arjan Atsma

Arjan Atsma

Flexmanager

 

Erik Venema

Erik Venema

Flexmanager

 

Meer Towork4

Towork4 horeca

Op zoek naar een topbaan in de Horeca?

Towork4 Opleidingen

Bij Opleidendoejezo leiden we vakmensen op!

Towork4 Uitzenden

Uitzenden | Detacheren | Payrolling & meer