OPDRACHTGEVERS

–Towork4– Oplossingen die werken!

Werkgevers in logistiek en transport


Een griepgolf, vakantie, een onverwacht grote order, er zijn vele redenen waarom u extra personeel kunt gebruiken. Towork4 helpt u bij het optimaal flexibel maken van uw organisatie. Wij werven tijdelijke werknemers die op uitzend/detacheringbasis voor u gaan werken.

Uitzenden

Flexibiliteit zonder risico

Payrolling

Personeel goed geregeld

Inloggen

Login in je eigen portal

ToWork4 heeft de oplossing

Door het jaar heen heeft ieder bedrijf te maken met pieken en dalen in de beschikbaarheid van het vaste personeel. Dit kan bijvoorbeeld het resultaat zijn van ziekte, vakanties of seizoensdrukte. ToWork4 zou u hierin kunnen ontzorgen waardoor de fluctuerende vraag naar tijdelijk personeel tijdig opgevangen kan worden. Dit scheelt u veel stress en zorgen.

ToWork4 heeft de oplossing

Het is belangrijk voor een organisatie om op de vraag van de markt in te spelen. Daarom komt het voor dat een bedrijf op een snelle manier extra personeel nodig heeft. Het inzetten van flexwerkers faciliteert de flexibiliteit van je organisatie. ToWork4 beschikt over een NBBU-lidmaatschap wat aangeeft dat wij op de juiste manier vakkundige mensen voor uw organisatie kunnen vinden. Geen onjuiste praktijken en rompslomp. Omdat wij naar continuïteit streven en korte communicatielijnen hanteren, werkt ToWork4 resultaatgericht en snel. Wij kunnen tijdelijk personeel voor u werven die op een uitzend-of detacheringsbasis werken, ongeacht het vakgebied.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uitzenden


Uitzendkrachten zijn ideaal bij het opvangen van tijdelijke drukte en ter vervanging van een zieke of zwangere werknemer. Vooral in deze tijd is de uitzendwereld enorm in opkomst, omdat het allerlei voordelen met zich meebrengt. Denk hierbij aan kort inhuren van extra mankracht of expertise. Enkele voordelen zijn: budgetteerbaar, lage risico’s en personele diensten uit te breiden en in te krimpen op elk desgewenst moment.

Oftewel: flexibiliteit op het hoogste niveau zonder enige vorm van risico!

Payrolling


Waarom payrolling?

Succesvol ondernemen en een goede werkgever zijn voor uw personeel, het is een hele uitdaging. Wet- en regelgeving verandert voortdurend: arbo-regels, verzuimmanagement, re-integratievraagstukken en nog veel meer. En dan nog de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid (ziekte) of ontslagprocedures.

Maar besteedt u het werkgeverschap uit bij ToWork4 -Payrolling, dan worden wij juridisch werkgever van uw per­soneel. We nemen de administratieve, financiële en juridische lasten en risico’s van u over. Terwijl u zelf verantwoordelijk blijft voor het selecteren, motiveren en aansturen van uw personeel. Zo weet u zeker dat al uw personeelszaken goed geregeld zijn en heeft u weer tijd voor wat u het liefste doet: ondernemen!!

Payrollen via Towork4:

  • Wij zijn juridisch werkgever en nemen financiële risico’s over
  • Wij nemen u de administratieve rompslomp uit handen
  • U verzorgt zelf de selectie en aansturing
  • Uw personeelsbestand is flexibeler
  • Uw personeel krijgt de juiste cao
  • U profiteert van praktische tools en juridische kennis
  • U heeft altijd inzage in uw HR-zaken

Vacature plaatsen?

Uw vacature plaatsen bij Towork4? Neem contact op!

Aanmelden

Upload je CV en meld je aan bij Towork4

Wie is Towork4 Transport?


Harold Tuntelder

Harold Tuntelder

Oprichter van Towork4

 

Arjan Atsma

Arjan Atsma

Flexmanager

 

Erik Venema

Erik Venema

Flexmanager

 

Meer Towork4

Towork4 horeca

Op zoek naar een topbaan in de Horeca?

Towork4 Opleidingen

Bij Opleidendoejezo leiden we vakmensen op!

Towork4 Uitzenden

Uitzenden | Detacheren | Payrolling & meer