OVER TOWORK4 TRANSPORT

Wat we doen


Uitzenden, detacheren, payrolling. En bij voorkeur een combinatie! Doelgroep en regio bepaalt de verantwoordelijke ‘collega’. Manier waarop we dit aanbieden is vooral ongecompliceerd en vaak vernieuwend.

Hoe we ons onderscheiden:

• Met onze kernwaarden
• Door te werken met ondernemers
• Door persoonlijk contact met klanten en kandidaten
• Door leveren van kwaliteit en snelheid
• Met onze expertise en creativiteit

Nieuwsgierig wat we voor uw organisatie / bedrijf kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op!

CV Uploaden

Upload je CV zodat we aan je kunnen denken!

Ons team


Harold Tuntelder

Eigenaar

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de uitzendbranche heb ik de stap genomen om in 2009 Towork4 te starten.
Het was de beste stap uit mijn carrière! Ik was nu volledig verantwoordelijk voor de gehele dienstverlening van mijn opdrachtgevers. Geen concessies of belemmeringen meer waar ik vaak tegenaan liep bij mijn vorige werkgevers. Niet het verdienen aan die enkele opdracht maar bewust bouwen aan een langdurige (werk)relatie!

Arjan Atsma

Flexmanager

Sinds september 2015 ben ik manager in goede banen, de uitzendtak van Pezett in Groningen. Ik houd mij bezig met het recruitmentproces, het beheren van een netwerk en het binnenhalen en uitvoeren van opdrachten waarbij personele vraagstukken centraal staan. Vanwege mijn ervaringsachtergrond richt ik mij specifiek op de branches Transport & Logistiek, Landbouw, Techniek en Grond-, Weg- en Waterbouw.

Erik Venema

Flexmanager

Na een opleiding in financieel management heb ik écht mijn stek gevonden bij Towork4Horeca. Ik heb me hier gespecialiseerd in het zoeken en vinden van de juiste kandidaat. Dat lijkt op het eerste gezicht misschien simpel, maar je hebt er veel kennis van en gevoel voor bedrijven, bedrijfscultuur, functies en mensen bij nodig. Het geeft mij veel voldoening als we voor een kandidaat een nieuwe job hebben kunnen regelen.

David Suk

HR Specialist

Na een de studie technische bedrijfskunde ben ik in eerste instantie aan het werk gegaan in commerciële functies. In de loop van de jaren steeds meer werkzaam geweest op management functies in de technische detacheringsbranche. In 2007 ben ik voor mijzelf begonnen en actief op de bedrijfsmatige vlakken waar ik de meeste affiniteit mee heb zoals: organisatie, bedrijfskunde, verandermanagement, personeel en commercie. In 2014 toegetreden tot Towork4 en met name actief geweest met payrollen en uitzenden van personeel. Vanuit mijn ervaringsachtergrond adviseer ik – directies van – organisaties op het gebied van HRM vraagstukken.

Ilse van der Meulen

HR Specialist

Als HR specialist ben ik verantwoordelijk voor alle backoffice activiteiten!
In juni 2014 ben ik afgestudeerd aan de universiteit in Groningen als orthopedagoog. Ik ontdekte dat ik ook in de zakelijke dienstverlening met mijn kennis en vaardigheden mensen uitstekend van dienst kan zijn. Vanaf die tijd heb ik mij steeds meer gespecialiseerd als deskundige op het gebied van cao’s, wet en regelgeving, arbeidsvoorwaarden, verloning. Dit werk heeft mijn passie!

Vacature plaatsen?

Uw vacature plaatsen bij Towork4? Neem contact op!

Aanmelden

Upload je CV en meld je aan bij Towork4

Meer Towork4

Towork4 horeca

Op zoek naar een topbaan in de Horeca?

Towork4 Opleidingen

Bij Opleidendoejezo leiden we vakmensen op!

Towork4 Uitzenden

Uitzenden | Detacheren | Payrolling & meer